Januar je bil za nas prav zanimiv mesec, saj smo začeli z navajanjem na kahlico. Da smo lažje preživeli čas na kahlici smo iz knjige Mire Voglar, Kahlica Bahlica, prebirali različne zgodbe, se igrali z bibarijmi in prepevali različne otroške pesmi. Otroci so naju prijetno presenetili, saj je bil najin cilj, da se otroci poleg navajanja na kahlico, naučijo tudi malo potrpežljivosti, ko so čakali na vrsto za previjanje. Večkrat so prosili, da zapojemo še kakšno pesem po njihovem izboru.

Obiskala nas je tudi zobna asistentka, ki je otroke pritegnila, da smo v njeni družbi preživeli dobre pol ure, kar je za nas kar veliko. Otroci so pomagali lutki Zobozavru umiti zobe, kar se vidi tudi na slikah.

Januar nas je razveselil tudi z snegom, in kljub temu, da ga je bilo zelo malo, smo en dopoldne preživeli na vrtčevskem igrišču, kjer smo se dričali z lopatami in sankami.

Prvič pa smo odšli tudi na sprehod do dežele kozolcev, ker smo še majhni smo potrebovali kar nekaj časa do dežele. Še težje pa je bilo priti nazaj, saj so bili otroci že utrujeni.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest