V mesecu novembra je bila v skupini Žabice prav posebna gostja- lutka Muca Copatarica. S sabo je prinesla velik koš in v njej pravljico. Vsakodnevno smo brali pravljico Muca Copatarica. Muca Copatarica nas je spodbujala, da si sezujemo  copatke, nato jih je napolnila v svoj koš in odnesla v svoj dom. Po igralnici smo  iskali mucin dom in prišli do nje. Prosili smo jo za copatke, vsak jih je dobil in si jih poskušal obuti. Naučila nas je  tudi  lepo zlagati copate ter poiskati par.

V tem mesecu smo začeli z dejavnosti povezanim z Muco Copatarico. Spoznavali smo muco (njene dele), skozi pesmico Kje je copatek iskali copate, spoznali Mačka Murija in njegovo pesem in  izdelovali  Muco Copatarico, kjer so otroci  pobarvali z osnovnimi barvami oblekico in tako okrasili našo garderobo.

V tem mesecu smo izvedli tudi bazar. Tudi Žabice smo nastopale in zaplesale ples na pesmico Oj smrečica. Tudi spekli smo piškote.

Naše igre so bile usmerjene v razvijanje koncentracije, zato smo se veliko igrali po postajah z namiznimi didaktičnimi igračami.

Dostopnost