V februarju so se nam pridružili še dve deklici, zato smo zopet skozi celoten mesec veliko časa namenili uvajanju. Ker je mesec februar že na splošno zelo kratek mesec, nam je ob uvajanju še hitreje minil. Nekateri otroci so naredili prve korake in se tako podali na svojo pot samostojnosti. Tako nam še malo manjka, pa bomo tudi Polžki postali bolj mobilni in se bomo lahko odpravili na sprehod.

V pustnem času smo odganjali zimo s svojimi pustnimi kostumi. Vsi otroci so se opogumili in nadeli svoje pustne kostume in jih z veseljem kazali. V večnamenskem prostoru smo z ostalimi skupinami porajali, na povorko pa se letos nismo podali. 

Celoten mesec smo spoznavali svoje telo in se učili poimenovanja posameznih delov telesa. S pomočjo ogledala in pesmic nam je to kaj hitro uspelo. Tako vsakodnevno po zajtrku na blazini prepojemo vse usvojene pesmice, ki jih kažemo z kretnjami, nato pa še poimenujemo dele telesa in vsakič dodamo kaj novega.

Obe deklici sta se zelo hitro navadili na celotno skupino in dnevno rutino, malce so nam le ponagajale bolezni, na katere pa žal ne moremo vplivati. Upajmo, da nam bo mesec marec bolj naklonjen, kar se tiče zdravja.

Dostopnost